Over mij

‘Creativity is contagious ' – Albert Einstein 

Creativiteit is de rode draad die door mijn leven loopt. Als kind tekende en kleurde ik al graag poppetjes, dieren en bloemetjes. Dat fantasierijke brein kwam goed van pas in mijn allereerste baan als bloemist. Met levende en kleurrijke materialen een mooie tastbare creatie maken. Ik deed het met veel zoveel plezier.

Door ander werk en andere prioriteiten in mijn leven verdween de creativiteit soms even naar de achtergrond. Helemaal weg was hij echter nooit. Na werktijd volgde ik cursussen sieraden maken, mozaïek, pottenbakken en keramiek beschilderen. Door dat laatste herontdekte ik mijn liefde voor tekenen en schilderen.

Als ik aan het tekenen ben vergeet ik even alles om mij heen en ben ik volledig in mijn element. Niets geeft meer voldoening om te zien dat ideeën die in je hoofd zitten tot leven komen op papier.

Mijn inspiratie haal ik uit de natuur, reizen, kinderen en of dieren met hun typische maniertjes. En soms ontstaat er zomaar een idee bij het lezen van een stukje tekst. Om woorden om te weten zetten in een treffende illustratie, ik doe het met passie.

Dus, heb jij een mooie boodschap een inspirerend verhaal of een (leerzaam) kinderboek dat erop wacht om in de wereld verspreidt te worden? En ben je op zoek naar een ondersteunende illustratie of tekening om jouw werk te versterken? Maak dan gebruik van mijn creativiteit! Zo kunnen we samen de wereld een klein beetje kleurrijker en vrolijker maken.