Over mij

Over mij

Grow, Create, Share, Explore

Hallo! Ik ben Sabine, bijna 50 jaar, maar nog altijd jong in mijn kop!

Het beste omschrijf ik mezelf als een fladderende vlinder. Vliegend van bloem naar bloem, altijd op zoek naar de beste nectar. Nieuwsgierig, leergierig, creatief, soms een tikkeltje ongeduldig maar altijd strevend naar een juiste balans. Het beste in mijn element ben ik als ik in de natuur ben. Tijdens een wandeling in het bos of aan de zee ervaar ik rust en laad ik op. Hier vind ik dan ook vaak de inspiratie voor mijn schrijfsels en creaties.

In mijn logo zie je een wegwijzer. Voor mij het symbool voor het feit dat je altijd vrij bent om te kiezen in welke richting je wilt gaan. Soms ga je linksaf, soms ga je rechtsaf en soms kom je weer terug. Het is altijd jouw gevoel, intuïtie of ingeving die je zal zeggen welke weg in te slaan. Welke richting je ook kiest er is geen goed of fout. Er wacht je altijd een ervaring, uitdaging, les of beleving waarvan je alleen maar meer kan groeien (GROW) tot een nog mooiere versie van jezelf.

Meer en meer ontdek ik hoe veel plezier ik haal uit schrijven en illustreren (CREATE) en dat ik dit ook graag deel (SHARE) met anderen!

Het leven voelen, proeven, inhaleren, ik wil het! Nieuwsgierig naar nieuwe plekken, landen, mensen en gebruiken, ik ben het!

Reizen door Europa (EXPLORE) in je eigen huis op wielen, we doen het!

Ik hoop dat door het delen van mijn persoonlijke uitdagingen, reisverhalen en illustraties, mensen te kunnen inspireren. Al vinden zij maar een fractie van herkenning terug in een van mijn verhalen, tover ik een lach op hun gezicht of worden ze vrolijk bij het zien van een van mijn tekeningen, alleen dan is mijn missie al geslaagd!

Sabine Schroer